Klantbeoordelingen

Onze klanten vertrouwen ons !

Bij Bakker snappen we dat vertrouwen de basis is van elke sterke en duurzame relatie. Wij willen je verzekeren dat, wanneer je ervoor kiest om bij ons te winkelen, wij er alles aan doen om ervoor te zorgen dat je hoge kwaliteit ervaart.
Onze klanten komen naar ons om hun verlangen naar planten en prachtige tuinen tot leven te brengen. Jouw tevredenheid is onze prioriteit. Sluit je bij hen aan: laten we de tuin creëren die bij jou past!

Onze mening

De klanten van Bakker vertellen ons wat ze denken.
Ontdek hieronder bijna 56.000 beoordelingen achtergelaten door beginnende of ervaren tuiniers, in Frankrijk of daarbuiten. De beoordelingen zijn geschreven als onderdeel van het TrustedShop-programma.

Ze vinden ons goed vanwege...

- Kwaliteitsproducten met volledige uitleg over hoe ze te planten en dagelijks te verzorgen;

- Planten die zorgvuldig verpakt zijn in speciaal aangepaste pakketten zodat ze in perfecte staat thuis aankomen;

- Elk jaar nieuwe trends en decoraties;

- Onze klantenservice die altijd beschikbaar is en klaar staat om te luisteren.

Prachtige tulpen

Onze betaalmethoden

Bakker zet haar klanten op de eerste plaats. Het Trust Ecommerce Europe keurmerk beschermt je wanneer je een aankoop doet in onze webshop.

Meer informatie >

Onze garanties

Naast de standaard tevredenheidsgarantie biedt Bakker je ook nog gratis 30 dagen garantie. Wij garanderen dat onze producten van 100% kwaliteit zijn.

Meer informatie >

Onze milieulabels

Bakker producenten zetten zich in voor duurzame ontwikkeling en drage twee certificeringen: MPS en RPH.

Meer informatie >

Onze gerecyclede verpakkingen

We hebben onze hele voorraad verzenddozen vernieuwd. Ze zijn nu gemaakt van gerecycled FSC-karton en gemarkeerd met inkt op waterbasis.

Meer informatie >

Onze 100% gerecyclede potten

Om het gebruik van plastic zoveel mogelijk te beperken, hebben we besloten om geen plastic potten meer te verkopen. De enige uitzondering zijn Elho potten.

Meer informatie >

Onze partners

Maar liefst 85% van onze telers heeft al het Skal-label, MPS-ABC of GAP-certificaat. Met andere woorden: zij dragen bij aan duurzame teelt.

Meer informatie >

Wie we zijn ?

In bijna 75 jaar zijn we uitgegroeid tot het grootste online tuincentrum van Europa. Ons assortiment omvat meer dan 5.000 planten, van de eenvoudigste tot de meest gespecialiseerde. Ontdek hoe we in 75 jaar het grootste online tuincentrum zijn geworden!

Ontdek onze geschiedenis!