Top 5 meest speciale bloembolpakketten

Top 5 meest speciale bloembolpakketten

Bloembollen |

Bloembollenpakketten voorkomen keuze stress bij het inkopen van bloembollen. De mooiste kleuren, de lekkerste geuren en de juiste groten zijn gecombineerd. Zo kan je gelijk aan de slag in de tuin. De volgende bloembollenpakketten hebben allemaal iets speciaals. Kies jou favoriet en geniet dit voorjaar van een bloemen sensatie in de tuin of op het balkon.

1. 1-2-3 flowerbulb disc

Onze 1-2-3 flowerbulb disc is de nieuwste sensatie in de bloembollenpakketten. Dit pakket is perfect voor de tuingenieter die niet al te veel werk wil.

De disc zorgt voor kant-en-klare bloempotten vol bloemen. Je volgt deze 3 simpele stappen.

  1. Maak ruimte in een bloempot of in de volle grond om de disc te plaatsen (ongeveer 30 cm).

  2. Vul de bloempot/ border op met potgrond, druk deze aan en geef water.

  3. Geniet in het voorjaar van prachtige bloemen in allerlei kleuren!

Kies jij voor een mix van bonte kleuren of ga jij meer voor rustig? Het kan allemaal! De flowerbulb disc bevatten altijd goede kwaliteit tulpen en alliums in de grootste bolmaat. Dit zorgt voor grote en sterke bloemen die lang bloeien.

2. Bijen en vlinder mix

Deze fantastische bloembollenpakketten zorgen niet alleen voor kleur en geur in de tuin, maar ook voor vrolijk gezoem en gefladder. Bijen en vlinders komen namelijk af op de nectar van deze bloemen. Eén van de bloembollenpakketten voorziet deze goede insecten zelfs van zes maanden aan voeding. Deze bijen en vlinders zijn heel belangrijk voor het bestuiven van de bloemen in het voorjaar. Help de natuur een handje en geniet tegelijkertijd van een oase aan bloemen

3. Mix 6 maanden aan bloemen

Zo lang? Het voorjaar duurt toch helemaal geen 6 maanden? Dit bloembollenpakket bestaat uit een mix van voorjaarsbloeiende bloembollen en zomerbloeiende bloembollen. Zo kan je heel lang van een bloemenpracht genieten. Hoe werkt dit pakket? De bollen zijn zo gecombineerd dat elke bolsoort een andere bloeiperiode heeft. Als de ene bloem is uitgebloeid, komt de ander op. Geniet dus maanden lang van bloemen. Je plant deze bloembollen mix als volgt:

  1. Neem een diepe bloempot of graaf een diep gat in de tuin of border.

  2. Leg de bollen die het laatst in bloei komen onderop met de “neusjes” naar boven. Let goed op de plantafstand van de bol, zodat ze genoeg ruimte hebben om te ontwikkelen. De plantafstand vind je op het etiket of op onze website.

  3. Leg een laag verse potgrond voor bloembollen op de eerste rij bloembollen.

  4. Maak meerdere lagen van bloembollen tot de top.

  5. De laatste laag is altijd de eerst bloeiende bol, omdat deze dan nooit andere bollen kapot kan maken tijdens de groei.

  6. Top het af met nogmaals wat potgrond en druk dit licht aan. Geef genoeg water bij en wachten maar…

4. Verwilderingspakket

Verwilderingsbollen zijn bloembollen die je niet uit de grond hoeft te halen. De bloemen komen elk jaar weer terug in bloei. Plant deze bloembollen mix in de volle grond met de bollen door elkaar heen. Zo krijg je een mooi mengsel van kleuren en soorten. Na de bloei moeten deze bollen goed verzorgd worden. Geef wat extra plantenvoeding, in de vorm van meststoffen, en laat de bladeren zo lang mogelijk zitten. Hieruit slaat de bol voedsel op om komend voorjaar weer in bloei te komen. Haal wel altijd de uitgebloeide bloemblaadjes weg. In het najaar worden er weer nieuwe bloemen aangemaakt, zodat het voorjaar erna weer gekleurd wordt. Jaar na jaar kan je van deze mix genieten.

5. Pakketten per kleur of soort

Heb jij een favoriete bloem die niet mag missen in de tuin? Of wil jij jouw terras helemaal omtoveren naar jouw kleur? Dat komt goed uit! Wij hebben uitgebreide pakketten per kleur of bloemsoort. Zo vind je pakketten in het paars, geel, wit, roze, en zelfs blauw. Deze pakketten op kleur komen met 2 tot wel 6 verschillende soorten bloemen. Wil jij bloempotten met alleen maar tulpen of narcissen? Dat kan natuurlijk ook. Wij hebben van alle bloemsoorten prachtige mixen gemaakt. Plant bijvoorbeeld een mix van witte- en blauwe druifjes. Ook combineren we veel geziene favorieten met meer excentrieke bloemen. Zo hebben we een feestelijke mix

van tulpen met enkele tulpen, dubbele tulpen, lelievormige tulpen en gefranjerde tulpen. Alles wat je maar kan bedenken, vind je in ons uitgebreide bloembollen assortiment.

Let op: Als je bloembollen wilt kopen, let dan altijd op een keurmerk. Alle bloembollen van Bakker.com beschikken over het keurmerk van Holland Selection en hebben zelfs de A-status. Dat betekent dat de bloembollen de hoogst haalbare kwaliteit, soort- en kleurechtheid, formaat en gezondheid hebben. Bij Bakker.com verkopen wij alleen de grootste bolmaat op de markt. Deze bloemen bloeien nog sterker, krijgen een grotere of meer bloemen, en zullen langer bloeien. Hierdoor geeft Bakker.com 100% bloeigarantie op alle bloembollen uit het assortiment.